Makaron (Orkiszowy Razowy) Świderki Bio 400 G - Babalscy

Inne w kategorii

Makaron (2-Jajeczny) Krajanka Bio 250 G - Bio Planet
SKŁADNIKI semolina (mąka z PSZENICY durum)*, JAJA świeże* (9 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Makaron gotować w osolonej wodzie przez 4 - 5 minut, w proporcji 100 g makaronu na 1 litr wody.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1569 kJ/370 kcal Tłuszcz: 2,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g Weglowodany: 73 g w tym cukry: 2,3 g Białko: 13 g Sól: 0,04 gINFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać SOJĘ.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

7,00 zł*
Makaron (5-Smakowy) Dla Dzieci Motomaniaki 250 G - Bartolini
SKŁADNIKImąka PSZENNA, warzywa w zmiennych proporcjach (pomidor suszony, szpinak suszony, burak czerwony suszony), przyprawa: kurkuma.OPISKolorowy makaron dla małych motomaniaków, dlaczego nie?- apetyczny: formą przypomina kolorowe wehikuły, które dzięki zastosowaniu specjalnie wyselekcjonowanej mieszanki mąki pszennej, doskonale trzymają kształt również po ugotowaniu- naturalny: moc kolorów w tych kluseczkach to zasługa wyłącznie naturalnych, sproszkowanych warzyw i przypraw tj. burak, pomidor, szpinak i kurkuma- uwielbiany przez dzieci, które mogą zajadać się nim w swoich ulubionych zupkach, obiadkach czy deserkach przyrządzanych z dodatkiem śmietanki, świeżych owoców, miodu czy cukruSPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed spożyciem gotować 8 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 1527 kJ/360 kcalTłuszcz - 1,6 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,6 gWęglowodany - 72 gw tym cukry - 3,9 gBłonnik - 3,6 gBiałko - 12 gSól - 0,01 gINFORMACJA ALERGENNAProdukt może zawierać JAJA, SOJĘ, ORZECHY, SELER, GORCZYCĘ i nasiona sezamu.UWAGAZ tyłu opakowania jest rysunek do pomalowania przez dzieci!ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.

6,00 zł*
Makaron (Orkiszowy Jajeczny) Nitka Bio 250 G - Alb Gold
SKŁADNIKImąka z PSZENICY ORKISZ typ 630*, JAJA* (10 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISMakaron idealny do zup. Nadaje się również do sałatek oraz dań azjatyckichSPOSÓB PRZYGOTOWANIAGotować ok. 6 min.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1577 kJ / 372 kcalTłuszcz: 2,4 gw tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,6 gWęglowodany: 73 gw tym cukry: 0,9 gBłonnik: 3,3 gBiałko: 13 gSól: 0,04 gINFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać soję.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w chłodnym i suchym miejscu, chronić przed światłem.

9,80 zł*
Makaron (Orkiszowy Jajeczny) Wstążka Bio 250 G - Alb-Gold
SKŁADNIKImąka z PSZENICY ORKISZ* typ 630, JAJA* (10 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIAgotować ok. 8 min.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1577 kJ/372 kcalTłuszcz: 2,4 gw tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,6 gWęglowodany: 73 gw tym cukry: 0,9 gBłonnik: 3,3 gBiałko: 13 gSól: 0,04 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w chłodnym i suchym miejscu, chronić przed światłem.

10,20 zł*
Makaron (Orkiszowy Kolorowy) Jeżyki Bio 250 G - Niro
SKŁADNIKImąka z PSZENICY ORKISZ* 97 %, woda, szpinak*, papryka* (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIAGotować 7 minut.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:Wartość energetyczna: 1484 kJ / 350 kcal Tłuszcz: 1,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 71,7 g w tym cukry: 0,5 gBłonnik: 2,2 gBiałko: 11,7 gSól: 0,01 gZawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

12,00 zł*
Makaron (Orkiszowy Razowy) Nitki Bio 400 G - Niro
SKŁADNIKImąka z PSZENICY ORKISZ* (100 %), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIAGotować 7-10 minut.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1409 kJ / 332 kcal Tłuszcz: 2,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,56 g Węglowodany: 64 g w tym cukry: 5,99 g Błonnik: 3,85 g Białko: 14,4 g Sól: 0,015 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

12,00 zł*
Makaron (Orkiszowy Razowy) Spaghetti Bio 400 G - Niro
SKŁADNIKImąka z PSZENICY ORKISZ* (100 %), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIAGotować 7-10 minut.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1409 kJ / 332 kcal Tłuszcz: 2,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,56 g Węglowodany: 64 g w tym cukry: 5,99 g Błonnik: 3,85 g Białko: 14,4 g Sól: 0,015 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

12,00 zł*
Makaron (Orkiszowy Razowy) Spaghetti Bio 500 G - Alb-Gold
SKŁADNIKI mąka z PSZENICY ORKISZ pełnoziarnista*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIAgotować ok. 8 min.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1452 kJ/344 kcal Tłuszcz: 2,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g Węglowodany: 62 g w tym cukry: 3,3 g Błonnik: 11 gBiałko: 13 g Sól: <0,01 g INFORMACJA ALERGENNAProdukt może zawierać JAJA.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

13,30 zł*
Makaron (Orkiszowy Razowy) Spirelli Bio 400 G - Niro
SKŁADNIKImąka z PSZENICY ORKISZ* (100 %), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIAGotować 7 minut.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1409 kJ / 332 kcalTłuszcz: 2,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,56 g Węglowodany: 64 g w tym cukry: 5,99 g Błonnik: 3,85 g Białko: 14,4 g Sól: 0,015 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

12,00 zł*
Makaron (Orkiszowy Szpinakowy) Wstążki Bio 250 G - Niro
SKŁADNIKImąka z PSZENICY ORKISZ* (97 %), woda, szpinak* (*certyfikowany składnikekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIAGotować 7 minut.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1409 kJ / 332 kcal Tłuszcz: 2,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,56 g Węglowodany: 64 g w tym cukry: 5,99 g Błonnik: 3,85 g Białko: 14,4 g Sól: 0,015 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

12,00 zł*
Informacje dot. produktu "Makaron (Orkiszowy Razowy) Świderki Bio 400 G - Babalscy"
SKŁADNIKI
100 % mąka z PSZENICY ORKISZ typ 1850*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować dostateczną ilość wody (3 litry na op. makaronu) dowolnie osolonej. Dodać odrobinę tłuszczu roślinnego. Wrzucać stopniowo makaron i gotować do chwili, kiedy będzie dostatecznie miękki (około 10 min.). Następnie odstawić z ognia, przelać zimną wodą, odcedzić.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1489 kJ / 352 kcal
Tłuszcz: 2,43 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,54 g
Węglowodany: 62,89 g
w tym cukry: 2,0 g
Błonnik: 11,42 g
Białko: 13,90 g
Sól: < 0,025 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Bez Cukru: Bez Cukru (W Składnikach)
Certyfikat Bio: Certyfikat Bio
Kraj Pochodzenia: Polska
Kraj Pochodzenia Składników: Polska
Masa Netto (G): 400
Termin Przydatności (W Dniach): 60
Wegański: Wegański
Wegetariański: Wegetariański

Oceny 0 z 0

Wprowadź ocenę!

Podziel się doświadczeniami dotyczącymi produktu z innymi klientami.