Agar Bio 20 G - Batom
Numer produktu:
5907709950825
Informacje dot. produktu "Agar Bio 20 G - Batom"
SKŁADNIKI
agar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów, do przygotowania kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej. Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego. Bezsmakowy, rozpuszcza się w temperaturze 85-95 stopni Celsjusza, a tężeje w 32-39 stopniach Celsjusza. 1 łyżeczka (3,5 g) wystarcza na 350 ml płynu.
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZECHY, SEZAM.
agar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów, do przygotowania kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej. Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego. Bezsmakowy, rozpuszcza się w temperaturze 85-95 stopni Celsjusza, a tężeje w 32-39 stopniach Celsjusza. 1 łyżeczka (3,5 g) wystarcza na 350 ml płynu.
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZECHY, SEZAM.
Bez Cukru: | Bez Cukru (W Składnikach) |
---|---|
Bez Glutenu (W Składnikach): | Bez Glutenu (W Składnikach) |
Certyfikat Bio: | Certyfikat Bio |
Kraj Pochodzenia: | Polska |
Kraj Pochodzenia Składników: | Hiszpania |
Masa Netto (G): | 20 |
Termin Przydatności (W Dniach): | 60 |
Wegański: | Wegański |
Wegetariański: | Wegetariański |
Zaloguj się